Beaucros Pijnloze Microneedling – Maria's Beauty

Beaucros Pijnloze Microneedling

obserV huidverjonging arrangement
2 november 2017
WINTERTIPS
1 december 2017
Toon alles

Beaucros Pijnloze Microneedling

Samenstelling

 

De naalden op deze patch zijn vervaardigd uit hyaluronzuur en EGF (=Epidermal Growth Factor) hormon-like. Je hoort het inderdaad goed! De naalden zijn het ingesluisd serum! Van zodra de naalden de epidermale laag perforeren beginnen ze langzamerhand op te lossen. Dit levert zo de actieve ingrediënten in een korte tijdsspanne van slechts 1-2 uur af aan de cellen die het nodig hebben. De klant brengt het aan voor het slapen gaan en kan ’s ochtends de patch eenvoudig verwijderen. Na slechts 1 uur is de epidermis weer volledig gesloten en kan de klant verder met haar dagdagelijkse taken, indien men wenst deze overdag of tijdens een behandeling toe te passen.

Oplosbare naalden

Wanneer de huid geperforeerd wordt met de naalden beginnen deze op te lossen. Zo ontstaat er niet alleen een celvernieuwing door de needling techniek, maar ontvangt de huid ook meteen zijn bouwstoffen om op een gezonde en correcte manier te regenereren.

Hyaluronzuur

Het hyaluronzuur vormt de voornamelijke samenstelling van de naaldstructuur. Wanneer het oplost in de huid, kan het tot 1.000 keer zijn eigen massa aan water binden en zo vast houden in de huid. Hydratatie remt niet alleen ontstekingen, maar geeft ook een betere doorlaatbaarheid aan de huid. Daardoor ontstaat er een egale en stevige epidermis wat resulteert in een jongere en mooiere uitstraling.

EGF = Epidermal Growth Factor

EGF stimuleert een gezonde celdeling in de epidermis. Het neveneffect hiervan is dat cellen de onderliggende huidlaag beter zullen beschermen. De transparantie van de huidlaag wordt minder en de vochtreserves in de huid verdampen minder snel.