Minder rimpels en lijntjes en een gehydrateerde huid dankzij HydraFacial – Maria's Beauty
parallax background

Minder rimpels en lijntjes en een gehydrateerde huid dankzij HydraFacial

Waarom je huid hydrateren?
17 april 2017
3stappen naar een gezonde huid
3 stappen naar een gezonde huid
18 mei 2017

Onmiddellijk, blijvend resultaat
De gezondheid van de huid wordt verbeterd met de HydraFacial™ behandeltechniek en is geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder voor de probleemhuid. De behandeling kan eenzijdig worden ingezet, een kuur wordt toegepast voor het verbeteren van de huid(problemen). Om de gezondheid van de huid te behouden en/of verder te verbeteren is het aanbevolen ieder maand een HydraFacial™ toe te passen.

REINIGING + PEELING

Ontdek een nieuwe huidlaag met zachte exfoliatie en ontspannende peeling.


EXTRACTIES + HYDRATATIE

Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuiging. Voed met intense vochtinbrengende middelen die de huid hydrateren.


INSLUIZEN + BESCHERMEN

Verzadig het oppervlak van de huid met antioxidanten en peptiden om jouw gloed te maximaliseren.


Goed voor alle huidtypes. De HydraFacial MD® behandeling is niet alleen effectief in het verbeteren van de gezondheid van de huid, maar ook perfect inzetbaar voor het volgende:
Fijne lijntjes en rimpels
Dankzij insluizing van hyaluronzuur in de lederhuid worden de rimpels opgevuld met vocht.
Elasticiteit en stevigheid
Door de insluizing van antioxidanten zoals vitamine A, worden fibroblasten gestimuleerd tot het aanmaken van nieuw collageen en elastine, wat de structuur van de huid terug herstelt naar een jeugdig niveau.
Hyperpigmentatie en UV-schade
Tijdens de behandeling wordt de huid gepeeld met zuren zoals Glycolzuur wat er voor zorgt dat de dode huidcellen verwijderd worden maar ook de celdeling op gang gebracht wordt. Daardoor zullen de pigmentvlekken naar boven komen en langzaam verminderen. Dankzij de gezondheid van de huid na de behandeling is de huid ook beter beschermt tegen de UV stralen wat nieuwe pigmentatie voorkomt.
Oliën en onzuiverheden
Salicylzuur verweekt de onzuiverheden in de poriën en vermindert de productie ervan, waardoor de kans op verstoppingen en ontstekingen vermindert.
Open poriën
Wanneer de poriën uitgezuiverd zijn door de behandeling zullen ze ook gemakkelijker kunnen sluiten.
Tekenen van veroudering
Doordat de HydraFacial™ werkt op de gezondheid van de huid, terwijl ze gepeeld wordt, zal de huid door de verwondingen zichzelf herstellen en daardoor verjongen.

Wat is HydraFacial™?
HydraFacial™  is een hydradermabrasie behandeling waarin de huid een peeling ondergaat met vloeistoffen. De huid wordt ontdaan van oude opgestapelde huidlagen en onzuiverheden. Daarnaast worden vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur diep in de huid gebracht. De huid is zacht, verfrist, ontdaan van onzuiverheden en heeft een gezonde uitstraling.

"The Best Of The Best"...
In klinische studies, uitgevoerd door vooraanstaande artsen in Amerika, bleek de HydraFacial™ al te voorzien in veel betere resultaten dan vele andere vormen van huidverjonging. In amper twee jaar tijd veroverde dit unieke systeem de medisch/esthetische markt in Amerika en won het de felbegeerde medical/aesthetic award: “The best of the best”.

SKINCONFIDENCEWij beloven jou dat HydraFacial niet alleen het uitzicht van jouw huid zal verbeteren, maar met frequente behandelingen de gezondheid van de huid zal herstellen.

Wij geloven dat een mooie huid een diep vertrouwen stimuleert dat de innerlijke schoonheid versterkt.

Het is onze missie om de beste huid van jouw leven te onthullen.

Boek nu
Pinnen is mogelijk!