PERK™ – ‘S WERELDS EERSTE HYBRIDE VERZORGING – Maria's Beauty

PERK™ – ‘S WERELDS EERSTE HYBRIDE VERZORGING

Beauté Pacifique, de kracht van vitamine A
24 mei 2017
Lash Volume Lift – LVL
12 juni 2017

PERK™ - 'S WERELDS EERSTE HYBRIDE VERZORGING
Perk™ is 's werelds eerste 'facial combo' die een salonbehandeling combineert met een product voor thuisgebruik, om zo de voordelen voor jouw huid te verhogen. Zo eenvoudig is het! Je krijgt onmiddellijke resultaten en lang-durende voordelen die perfect in je dagelijkse leven passen. Wat kan Perk™ voor jou doen? Perk™ voorziet in jouw noden, of je nu in de mood bent om je lippen te boosten, je ogen te verfrissen of je huid onmiddellijk wilt doen stralen.
Face Treatment
WAT IS HET?
Een zachte gelaatsbehandeling die dode huidcellen verwijdert en tegelijk vitale voedingsstoffen aanvult om je huid te doen stralen.

WAT DOET HET?
De Nourishing Solution reinigt de huid grondig met belangrijke antioxidanten waaronder Vitamine A en E, witte thee extract en extracten van paardenkastanjepitten.

WAT NEEM JE MEE NAAR HUIS?
Je krijgt de helft van het Antioxidant Renewal Serum mee naar huis zodat je het 's ochtende en/of 's avonds na het reiniging kan aanbrengen op je hele gelaat. Vergeet niet om achteraf ook een hydraterende crème aan te brengen.
Lip treatment
WAT IS HET?
Het Lip Revitalizing Serum gebruikt sleutelingrediënten zoals pepermuntolie en pioenextracten om je lippen om een zachte manier te exfoliëren, hydrateren en een beetje voller te maken.

WAT DOET HET?
Je lippen worden gehydrateerd, alsook zachter en voller gemaakt met deze super snelle behandeling die je pruilmondje helemaal klaar maakt voor een nachtje uit.

WAT NEEM JE MEE NAAR HUIS?
Je krijgt de helft van het Lip Revitalizing Serum meer naar huid zodat je het dag en nacht op je lippen kan aanbrengen, wanneer jouw lippen nood hebben aan een hydraterende opkikker.
Eye treatment
WAT IS HET?
Deze snelle behandeling gebruikt een multi-peptide mix die de huid rond de ogen op een zachte manier verheldert en strakker maakt, terwijl de hydratatie behouden blijft.

WAT DOET HET?
Verheldert de delicate huid rond de ogen en geeft je een wakkere blik, door het gebruik van verkwikkende groene thee extracten en citroenzuur.

WAT NEEM JE MEE NAAR HUIS?
Je krijgt de helft van het Eye Replenishing Serum mee naar huis om de voordelen van de behandeling te verlengen en te versterken. Verzachtende oogmaskers zijn ook inbegrepen: hiermee kalmeer je de huid onder je ogen met hydraterende komkommer- en zeewierextracten.

Het unieke aan Perk™
Hybride betekend het combineren van 2 succesvolle technieken. Perk™ is dan ook de eerste hybride in de huidverzorgingsindustrie die de combinatie van een verzorging en een thuisgebruik product in één steekt.


  • slechts 5-10 minuten behandeltijd
  • een onmiddellijk resultaat voor ieder huidtype
  • inclusief behandelpen voor thuis
  • geen onverwachte hoge kosten, maar een betaalbare huidverzorging
  • waar wacht je nog op?

Boek nu
Pinnen is mogelijk!