SPA, de kracht van vitamine A

Behandelingen voor huidverbetering:

Bio Peel Kruidenpeeling
Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat.

Fruitzuurpeeling
Een fruitzuurpeeling is een verzamelnaam voor verschillende zuurpeelings, waarbij een zure stof gebruikt wordt om beschadigde dode huidcellagen te verwijderen. Een fruitzuurpeeling heeft een keratolytische werking, wat betekend dat de bovenste huidlagen versneld afschilferen.

Microneedling
Microneedling is één van de meest effectieve behandelingen voor langdurige collageen-opbouw. Met behulp van de MesoPen worden kleine micro-kanaaltjes in de huid gemaakt, die door het lichaam zelf gesloten worden met nieuw collageen. Het resultaat: een gladdere huid met minder lijntjes en meer veerkracht en elasticiteit.

Bio Pulse Therapy
Bio Pulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biocheie. Het is ontworpen om sel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie een hoger zuurstofniveau ( oxygenatie) en lymfedrainage.
De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptiden en vitaminen.

BEHANDEling bij (pijnlijke) puisjes en verstopte porïen.

Ik kan acne zeer effectief bestrijden, door zuurstof in de poriën te brengen. Ik creëer een giftige omgeving waarin acne niet kan overleven. Door deze behandeling kunnen de verstopte poriën geopend worden en open blijven. Wanneer er gestart wordt met deze behandeling kan de huid gevoelig reageren. De huid wordt dan rood en voelt aan alsof deze door de zon verbrand is. Bij deze gevoeligheid treedt later gewenning op. Om te zien of uw huid hier gevoelig voor is, is het mogelijk om een gevoeligheidstest te doen.

Tevens zijn deze producten in travelsize beschikbaar, zodat u deze 14 dagen kunt proberen.

MEER INFORMATIE

De basis van iedere verzorging is natuurlijk een goede reiniging. Het is niet onze prioriteit binnen het productengamma, maar het is wel heel belangrijk om te onthouden dat wanneer je de huid goed reinigt, dat producten beter gaan werken.

Overdag moet je de huid goed beschermen en hydrateren. Daarvoor gebruiken we degelijke dagcrèmes en serums die de huid een anti-aging resultaat kunnen geven terwijl hij gehydrateerd en beschermd blijft.

De kern van het gamma is nachtverzorging. Ze bevatten de hoogste concentraties vitamine A in de markt en zijn daardoor in staat om de huid op zéér korte termijn te regenereren. In de nacht gaat ons lichaam in een herstelfase en vernieuwt het iedere beschadiging die doorheen de dag is opgelopen. Maar naarmate we ouder worden wordt de huid minder efficiënt herstelt door DNA-schade. Deze schade kan op een unieke manier door vitamine A herstelt worden. De sleutel achter het succes van Beauté Pacifique ligt dan ook in de diepte waar de vitamine A wordt losgelaten.

De ogen zijn een delicate zone van ons gelaat. Daarvoor is dan ook een specifieke verzorging noodzakelijk voor een gewenst resultaat. Of je nu last hebt van walletjes, donkere kringen of rimpels rondom de ogen, wij hebben voor jouw probleem een oplossing klaar liggen.

De huid is het grootste orgaan wat we hebben, maar toch investeren we er gemiddeld het minst in. Wij geloven dat een gezonde lifestyle ook inhoudt dat we de huid als compleet orgaan bekijken. En daarom willen we dan ook met doelgerichte lichaamsproducten werken die in staat zijn om dit grote maar essentiële orgaan compleet te verbeteren. Of je nu last hebt van pigmentatie problemen, littekens, striemen (strea) een droge huid, een gevoelige huid, zonneallergie, of wat dan ook, wij helpen je graag verder.

Naast de bovenstaande verzorgingen kunnen we ook specifiek inspelen op behoeften die met de huid te maken hebben. Van een roll-on deo voor het overmatig zweten te stoppen tot reiskits die je gemakkelijk mee op de vlucht kan meenemen, alles is mogelijk voor jouw gemak en gezondheid.

De kracht van vitamine A

Vitamine A is het meest doeltreffende middel tegen huidveroudering in de anti-aging industrie. Deze vitamine beschermt en herstelt degeneratie van de huid in gevallen van:

• een door UV-licht beschadigde huid
• een verouderde huid (anti-aging, pigmentatie en rimpelvorming)
irritaties en roodheden of rosacea
ontstekingen, acné en verdikkingen
eczeem en uitdroging

Slapen

Voor het slapen gaan breng je je gebruikelijke nachtcrème aan, ook nu mag je meer gebruiken dan dat je gewend bent. Wil je een echte oppepper voor je huid tijdens de nacht, breng dan een laagje Moisturizing Mask aan. Meng dit met een paar druppels Dry Skin Rescue Serum en ga hier lekker mee slapen. Door je huid 1 tot 2 keer per week te exfoliëren haal je dode huidcellen weg, wat zorgt voor een beter opname van de werkstoffen. Zorg wel voor voldoende slaap. In de nacht herstelt en regenereert je huid, je huid zal er frisser en stralender uitzien!

Droge lippen

Heb je last van schrale en droge lippen? Verzorg je lippen met een goede lippenbalsem. Wist je dat de SPA Organic Lip Balm 100% natuurlijk is, zonder synthetische toevoegingen? Het is gemaakt van plantaardige oliën, afkomstig van organic (biologische) teelt. Het bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong (ook geen bijenwas) en is dus zeer geschikt voor vegans.

Drink voldoende water

Minimaal 2 liter per dag. Vind je het lastig om voldoende water te drinken? Voeg eens wat blaadjes munt, een paar aardbeien, een paar frambozen, plakjes komkommer of een schijfje sinaasappel toe in je glas. Het ziet er leuk uit en maakt van je hydratatie momentje een feestje.

SPA PRODUCTEN: PURE COLLECTION en SOLUTIONS

Het verschil tussen de Pure Collection en Solution zijn:

De Pure Collection is voor bewuste klanten:
Het puurste en schoonste product met hoge concentraties werkstoffen. De Plantaardige extracten en oliën die gebruikt worden in deze producten zijn geteeld, geoogst en verwerkt volgens richtlijnen van gecertificeerd organische landbouw. Dit maakt de producten schoner, krachtiger en werkzamer. Deze lijn bevat geen parabenen, PEG of siliconen en is gegeurd met natuurlijke geurstof zonder hoofdallergenen.
Geen mineralen oliën, vegan, sulfaatvrij, parabenenvrij, dierproefvrij.

De Solution lijn goede is een betaalbare huidverzorging:
De lijn bestaat uit 3 compacte series, welke zich specifiek op bepaalde indicaties richt. De producten zijn op natuurlijke basis, parabenenvrij, bevat plantaardige extracten en is heel toegankelijk voor veel klanten.
Geen mineralen oliën, vegan, sulfaatvrij, parabenenvrij, dierproefvrij.

Detox Clay Mask

Detox Clay Mask is een revolutionair masker, gemaakt vanAustralische zware en beige klei. Het masker wordt met Shea Butter en verschillende plantenoliën geklopt, waardoor het een luchtige mousse- textuur krijgt. Het kleimasker is romig en zacht en droog niet in. Zuiverend, ontgiftend, verzorgen, voedende verhelderend, een echt huidverbeterend masker. Geschikt voor alle huidtypen, aanrader voor de droge/ rijpere huid, bij een onzuivere huid, huid met puistjes.

AHA Cleansing Gel

Verfrissende wasgel met verschillende fruitzuren en gebufferd glycolzuur. Combineert een diepe reiniging met het verwerken en oplossen van dode huidcellen. Deze wasgel heeft een zacht schuimende werking. Geschikt voor alle huidtypen. Zeer geschikt voor de huid met hyperpigmentatie, doffe, vale huid of een huid die echt een oppepper kan gebruiken.

ONLINE AFSPraak PLANNEN

Bel ons 0224 - 751 057
of 06 - 143 030 94