MIRCONEEDLING

“Intensieve Anti- Aging behandeling voor collageen- aanmaak en huidverbetering.

Wat is Microneedling?
Microneedling ook wel bekend onder de naam Mesotherapie, is een effectieve behandeling welke met name gebruikt wordt voor huidverbetering ( anti-aging). Meso betekend mid-dermaal, en geeft aan in welk deel de h uid deze behandeling toegepast wordt. Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper regelen huidlagen. De huid hertstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen.

Collageen
Microneedling richt zich met name op collageenprocessen. Naarmate de huid ouder wordt maakt het lichaam minder collageen aan. De huid begint slapper te worden en er ontstaan rimpels. Door de Microneedling behandeling wordt het lichaam aangezet om de gemaakte kanaaltjes dicht te maken met collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en worden rimpeltjes van binnenuit opgevuld. Het aangemaakte collageen blijft voor lange tijd aanwezig in de huid, alvorens het door het natuurlijke proces van lichaam weer afgebroken wordt. Om het resultaat van de behandeling te behouden, wordt er 3 tot 4 keer per jaar een onderhoudsbehandeling toegepast.

Littekens
Microneedling wordt tevens toegepast bij het verminderen van littekens. Littekens bestaan uit littekencollageen, en omdat dit ook een collageenproces is, kunne we dit reguleren met Microneedling. Littekencollageen is in tegenstelling tot normaal collageen, korrelig en bobbelig van structuur. We gebruiken Microneedlling om het littekencollageen deels af te breken en de bloedcirculatie in dit gebied e optimaliseren.

Grove poriën
Het verfijnen van grove poriën is doorgaans erg lastig, omdat hier collageen voor nodig is. Tijdens de Microneedling behandeling wordt er ook collageen aangemaakt in de bovenste laag van de huid waardoor grove poriën verfijnt en verstrakt worden.

Lichaam
Op het lichaam wordt Microneedling toegepast bij zwangerschapstriemen, sinaasappelhuid en littekens op het lichaam.

Hyperpigmentatie
De behandeling richt zich ook op het verminderen va zonneschade, melasma of ouderdomspigment. Het reguleert de melanocyten en helpt bij het afbreken van melanine-clusters. Ook post-inflammatoire hyperpigmentatie, wat kan ontstaan na puistjes, kan met Microneedling minder zichtbaar worden.

De behandeling
Na het prepareren van het huid worden er speciale Meso Gels aangebracht. Wanneer u het gehele gebied behandelt heeft, wordt een speciaal Alo Vera Meso Gel Mask aangebracht. Deze verkoelt en kalmeert de huid, en helpt deze te herstellen. Na de behandeling staat de huid volledig “open. Stoffen als parfum, kleurstoffen, synthetische werkstoffen, alcohol etc… kunnen een allergische reactie geven. Vermijdt ook het aanbrengen van een zonnefactor, direct na de behandeling.

De volgende Ampoul in een Bottle serums kunnen wel veilig aangebracht worden na de behandeling.
– Anti- Aging Serum
– Hyaluronic Acid Serum
– Collagen Serum

ONLINE AFSPraak PLANNEN

Bel ons 0224 - 751 057
of 06 - 143 030 94