VoorbeelDEN PERMANENTE MAKe-up

Gespecialiseerd in permanente make up

Permanente make-up is de uitkomst voor klanten met weinig tot geen wenkbrauw beharing of zeer blond tot lichtbruin haar. Met een veilige huidvriendelijke inkt die pigmenten bevat kan er middels permanente make-up een wenkbrauw nagebootst worden.
Door een speciale techniek toe te passen ziet dit er heel natuurlijk uit. Er is keuze uit een scala van tinten donkerblond tot zwart. Daarnaast, bied ik permanente make-up in de vorm van eyeliner en full lips. Permanente make-up behandeling wordt alleen uitgevoerd door een gecertificeerde permanente make-up specialist.

Permanente make-up
– Geeft u een natuurlijke wenkbrauw, eyeliner of full lips
– Meer expressie in het gelaat
– Veel voordeel door het langdurige behoud (2 a 3 jaar)

 

Permanente make-up is geschikt voor

• Iedereen die een vollere natuurlijke wenkbrauw wil nastreven

• Iedereen die vollere lippen of meer expressie in het gezicht wilt bereiken

• Iedereen met licht tot donker gekleurde wenkbrauwharen

• Iedereen met weinig of geen wenkbrauwharen

 

MEER INFORMATIE
PMU eyeliner specialist

NIEUW: Power Liner

• Nog mooier en precisie hairstrookjes

• Minder pijn

• Sneller herstel

 

MEER INFORMATIE

MEER INFORMATIE

Microblading is een prachtige nieuwe methode om natuurlijke wenkbrauwen op te vullen of de gewenste vorm te geven. De haartjes zijn niet of nauweijks van echt te onderscheiden. Elk haartje teken ik met een Microblading-blade waarbij ik hetzelfde kleurpigment gebruik als van de kleur die de klant in overleg kiest voor de wenkbrauwen. Het voordeel is dat je ze niet elke dag hoeft bij te werken, je wenkbrauwen er altijd goed uitzien en het je een open blik geeft wat weer een liftend effect heeft. Nabe-handelingen, meestal één of twee, om de pig-menten te stabiliseren zijn wel noodzakelijk omdat je na de eerste setting meer dan 50% van de kleur en vorm verliest. Daarna is één of twee keer per jaar een opfrisbehandeling nodig om het mooi te houden. Maak een afspraak.

Full Lips maakt de lippen optisch voller hiermee kan ook de contour worden geaccentueerd of iets groter (corrigeren van de contour) worden gemaakt zodat de lippen de ideale vorm/verhouding krijgen. Met het ouder worden, worden ook de lippen smaller, de doorbloeding wordt minder dus de lippen ogen bleker. Door kleine rimpeltjes rondom de mond ontstaat een onregelmatige lip lijn, PMU is ideaal om dit corrigeren. Met specials lippigmenten zal een passende kleur uitgezocht worden of gemixt om zo de perfecte kleur te creëren die past bij uw huidskleur en wensen. De kleur zal nog met 50% iets zachter worden en daarna volgt er nog een nabehandeling na 4-6 weken. Bij de Lippen is het van belang rekening te houden met 2-3 nabehandelingen. De Lippen zullen 2-3 jaar mooi blijven zitten. Deze pigmenten blijven langer in de huid. Maak een afspraak.

Maria PMU Artist kan hele mooie Eyeliners zetten dunne, dikke of juist een lange met een smalle punt of juist hele volle Eyeliners. Eyeliners kunnen juist de oogopslag corrigeren om zo een sprekende blik te creëren. Laat u gerust eens adviseren door Maria PMU artist. Hoe heerlijk is het om elke dag wakker te worden met een perfecte eyeliner! Maak een afspraak.

De Ombre-techniek is een prachtige manier om een wenkbrauw op te vullen of voller te laten lijken. Dit wordt op een poederachtige manier aangebracht. Ook wel de “ Powder Brow”, genoemd. Het is een manier van Shaden met daarin verschil in intensiteit van de kleur op bepaalde plekken van de wenkbrauw. Men werkt van licht naar donker.. Door met verschillende diepte te werken in de oppervlaktes wordt de wenkbrauw levendig en oogt heel natuurlijk. Deze techniek is uitermate geschikt voor de donkere huidtypes of mensen waarbij Hairstroke techniek minder goed pakt. Resultaat: Ombre – techniek geeft een vollere wenkbrauw met poedereffect. Maak een afspraak.

Een Henna verf is een dikke pasta die stevig op de wenkbrauwen geduwd wordt. De Henna is 100% natuurlijk. De Henna geeft kleur af op de haren en de huid. Het effect is een intensievere kleur en een afdruk op de huid. Henna Brows is perfecte grijsdekking. Zelfs mensen met hairstrokes of Permanente make up kunnen met deze techniek de kleur herleven, ook voor grijze wenkbrauwen is dit een perfecte oplossing! Henna Brows is bij Maria’sBeauty in diverse kleuren en met elkaar te mengen, de verf blijft tot 2 weken op de huid zichtbaar en 6 weken of langer in de haren(afhankelijk van huidtype en juiste naverzorging) terwijl regulier verf blijft tot 3 dagen op de huid!!

• PMU blijft niet 2-3 jaar zitten zonder onderhoudt. PMU blijft altijd mooi zitten mits je 1-2 x per jaar je wenkbrauwen laat bijwerken middels opfris – behandelingen
• Na de 1e setting verlies je meer dan 50% van de kleur en vorm. Nabehandelingen zijn noodzaak om de pigmenten te laten stabiliseren meestal 1 of 2
• De pigmenten zijn organisch en volledig afbreekbaar door het lichaam allergieën komen hierbij niet voor
• Houdt uw PMU 1 of 2 x per jaar bij anders zal de kleur teveel teruglopen en zijn meerdere nabehandelingen daarna alsnog nodig
• Bij de nabehandeling binnen het jaar is het niet gegarandeerd dat alleen die behandeling afdoende is. Meestal is toch een nabehandeling na 6 weken alsnog nodig.

Voor wie is permanente make-up voor de wenkbrauwen geschikt?

• Iedereen die zijn eigen vorm niet goed vindt of wil versterken in het gezicht
• Uitdrukking verfraaien of corrigeren
• Als je niet of nauwelijks haargroei hebt
• Alopecia
• Extreem haarverlies na chemokuur
• Littekenweefsel

Maak een afspraak.

ONLINE AFSPraak PLANNEN

Bel ons 0224 - 751 057
of 06 - 143 030 94