Faby Nature & Spa collectie – Maria's Beauty
Lycon, dat is pijnloos harsen
12 Juni 2017
Herfst in zicht
6 september 2017
Toon alles

Faby Nature & Spa collectie

Faby introduceert M2 Complex, een innovatieve formule met Manuka olie en Moringa olie, twee botanische extracten met een hydraterende, verzachtende, anti-inflammatoire, kalmerende en antimycotische (schimmel- en ontstekingswerend) werking, rijk aan vitamines en mineralen.

Manuka olie wordt verkregen door de stoomdestillatie van de bladeren en twijgen van de Manuka struik en heeft onder andere antibacteriële, schimmeldodende en ontstekingsremmende eigenschappen.

Moringa olie wordt verkregen door de koude persing van de gedroogde zaden van de Moringa Oleifera boom. De vitaminerijke, aangenaam geurende olie met grote hoeveelheden vetzuren en vitamines A en C is bijzonder verzorgend en verzachtend voor de huid.

Het M2 Complex brengt natuurlijke actieve ingrediënten en gesofisticeerde cosmetische technologieën samen in een lijn van professionele manicure- en pedicure verzorgingsproducten. De M2 producten bevatten géén parabenen en petroleumderivaten.

De lijn, rijk aan natuurlijke ingrediënten, is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van elk huidtype, zelfs de meest gevoelige, delicate en aandacht eisende huid. De producten bieden een zintuiglijke relaxerende ervaring met heerlijke warme geuren en zachte, fluweelachtige texturen, voor een geweldige spa-ervaring!

Download de folder van de Spa collectie!

Faby Nature

Een nagellaklijn met 87% natuurlijke ingrediënten.
FABY, gekend voor zijn gezondheids- en milieubewuste fi losofi e, ontleende de kleuren van deze collectie aan de natuur en stelt 6 gedempte stijlvolle aardse kleuren voor in een formule die niet alleen de gezondheid van de nagellakdraagster voorop stelt, maar ook op een ecologisch verantwoorde manier geproduceerd wordt. De Faby Nature lakken strijken gemakkelijk en egaal uit en drogen bliksemsnel. Veiligheid en kwaliteit zijn de key-woorden van deze collectie.

De ingrediënten, waarvan 87% van natuurlijke origine is, werden gewonnen uit de productieprocessen van houtpulp, katoen, maïs, maniok en ander plantaardige grondstoffen. Faby Nature nagellakken bevatten geen enkel ingrediënt dat werd gewonnen uit petroleum. Het is dan ook niet nodig je nagels te beschermen met een basecoat gezien de bestanddelen en pigmenten van Faby Nature volledig schadeloos zijn. Dat de houdbaarheid van de lakken op de nagels daardoor iets beperkter is dan die van een klassieke nagellak, is iets dat de gezondheids- en milieubewuste vrouw er graag bijneemt.

De 6 kleuren van Faby Nature zijn geïnspireerd op de scheppende kracht en harmonische elementen van onze Aarde en zijn bedoeld voor vrouwen die bewust kiezen voor ecologische producten maar ook stijl en mode belangrijk vinden. De kleuren passen dan ook probleemloos op de fashion runways van Milaan, Parijs en New York.