3 stappen naar een gezonde huid

Reiniging en scrub

Vooraleer we starten met een behandelprogramma bekijken we graag even in detail de volledige huid. Dit doen we ten eerste via ons Observ analyse apparaat dat met 6 verschillende instellingen een beeld maakt van het volledige gelaat. Ten tweede werken we ook met specifieke scanevents samen met de firma Beauté Pacifique die aan de hand van een echografie je collageen hoeveelheid in de huid meten. Deze scanner gaat dieper en zal dan ook voor ons een totaalbeeld geven samen met onze analyses van wat jou huid werkelijk nodig heeft.

ADVIES

Nadat we een concreet beeld krijgen van je huid is het tijd om met een stappenplan waar wij je goed mee voelt te beginnen. Dit doen we aan de hand van een advies moment. We geven je even de mogelijkheden alsook de te verwachten resultaten mee. Een advies houdt altijd rekening met jouw specifieke werk-, woon- en gezinssituatie.

CONTROLE

Iedereen wil graag weten wat er doorheen het behandelproces allemaal met de huid gebeurd is, toch? Daarom vinden we het dan ook belangrijk dat jij met je eigen ogen kan zien hoe je huid vooruit gegaan is. Dat doen we zowel met de analyse als met de unieke echografie scanner. Want meten is weten en dat willen wij jou bewijzen.

Een gezonde huid

We worden dagelijks blootgesteld aan elementen zoals, stress, vervuiling, toxische stoffen en vooral schadelijk UV-licht. Ze worden vrije radicalen genoemd en zijn de voornaamste oorzaak van huidschade en -veroudering. Vrije radicalen vernietigen de chemische make-up van de huidcel en voorkomen zo een normaal verdedigingsproces waardoor onze huid stilaan aftakelt.

Het meest natuurlijke en doeltreffende defensiesysteem hiertegen zijn antioxidanten. Want ze neutraliseren de vrije radicalen, herstellen en beschermen de huid. Antioxidanten vinden we terug in vitamines zoals A en E, of in plantenextracten zoals witte thee, rozemarijn en paardekastanje-extract. Antioxidanten zijn van vitaal belang bij het streven naar een gezonde huid.

ONLINE AFSPraak PLANNEN

Bel ons 0224 - 751 057
of 06 - 143 030 94