Beauté Pacifique, de kracht van vitamine A

Beauté Pacifique, de kracht van vitamine A

3stappen naar een gezonde huid
3 stappen naar een gezonde huid
18 mei 2017
Microneedling
8 juni 2017

Over Beauté Pacifique
Beaute Pacifique biedt een uitgebreid gamma van cosmeceutische huidverzorgingsproducten uit Denemarken die uitstekende anti-aging resultaten leveren en die de kwaliteit, textuur en het zicht van de huid verbeteren door middel van herstel en onderhoud van collageenweefselstructuren. De huid wordt optimaal beschermd en in de beste conditie gehouden. Beauté Pacifique herstelt, bouwt opnieuw op en zorgt voor meer elasticiteit.
Crème Métamorphique is één van de bestsellers, ontwikkeld op basis van een hoge concentratie Vitamine A-esters. De unieke ingrediëntencombinatie van de producten zijn zo gekozen omdat er is bewezen dat Vitamine A, in de juiste dosering, het meest doeltreffende bestrijdingsmiddel is tegen huidveroudering. Dit product, samen met alle anderen van de Beauté Pacifique-lijn, heeft een capaciteit om transdermaal in te dringen en dat werd bewezen door middel van dubbelblind, placebo-gecontroleerd onderzoek in Denemarken. Zowel met de DermaScan als het blote oog wordt gezien dat dit product op slechts 5 dagen tijd de elastische weefselstructuur van de huid herstelt.
Reiniging en scrub
De basis van iedere verzorging is natuurlijk een goede reiniging. Het is niet onze prioriteit binnen het productengamma, maar het is wel heel belangrijk om te onthouden dat wanneer je de huid goed reinigt, dat producten beter gaan werken.
Dagverzorging
Overdag moet je de huid goed beschermen en hydrateren. Daarvoor gebruiken we degelijke dagcrèmes en serums die de huid een anti-aging resultaat kunnen geven terwijl hij gehydrateerd en beschermd blijft.
Nachtverzorging
De kern van het gamma is nachtverzorging. Ze bevatten de hoogste concentraties vitamine A in de markt en zijn daardoor in staat om de huid op zéér korte termijn te regenereren. In de nacht gaat ons lichaam in een herstelfase en vernieuwt het iedere beschadiging die doorheen de dag is opgelopen. Maar naarmate we ouder worden wordt de huid minder efficiënt herstelt door DNA-schade. Deze schade kan op een unieke manier door vitamine A herstelt worden. De sleutel achter het succes van Beauté Pacifique ligt dan ook in de diepte waar de vitamine A wordt losgelaten.
Oogverzorging
De ogen zijn een delicate zone van ons gelaat. Daarvoor is dan ook een specifieke verzorging noodzakelijk voor een gewenst resultaat. Of je nu last hebt van walletjes, donkere kringen of rimpels rondom de ogen, wij hebben voor jouw probleem een oplossing klaar liggen.
Lichaamverzorging
De huid is het grootste orgaan wat we hebben, maar toch investeren we er gemiddeld het minst in. Wij geloven dat een gezonde lifestyle ook inhoudt dat we de huid als compleet orgaan bekijken. En daarom willen we dan ook met doelgerichte lichaamsproducten werken die in staat zijn om dit grote maar essentiële orgaan compleet te verbeteren. Of je nu last hebt van pigmentatie problemen, littekens, striemen (strea) een droge huid, een gevoelige huid, zonneallergie, of wat dan ook, wij helpen je graag verder.
Specifieke verzorging
Naast de bovenstaande verzorgingen kunnen we ook specifiek inspelen op behoeften die met de huid te maken hebben. Van een roll-on deo voor het overmatig zweten te stoppen tot reiskits die je gemakkelijk mee op de vlucht kan meenemen, alles is mogelijk voor jouw gemak en gezondheid.

De kracht van vitamine A
Vitamine A is het meest doeltreffende middel tegen huidveroudering in de anti-aging industrie. Deze vitamine beschermt en herstelt degeneratie van de huid in gevallen van:


  • een door UV-licht beschadigde huid
  • een verouderde huid (anti-aging, pigmentatie en rimpelvorming)
  • irritaties en roodheden of rosacea
  • ontstekingen, acné en verdikkingen
  • eczeem en uitdroging

De resultaten getoond door de accurate DermaScan
De huid is ons allerbelangrijkste orgaan. We dragen onze huid dagelijks. Voelen we aan onze huid dat iets niet klopt en het ziet er dan ook nog eens niet uit, dan worden we plots heel zelfbewust. Met een gezonde, sterke, en stralende huid maken we automatisch een goede eerste indruk en krijgen we uiteraard meer zelfvertrouwen.

Met het ultrasound echografiesysteem kunnen we in de huid van de persoon kijken om te zien wat jarenlange schade van binnen en van buiten heeft aangericht. De ware toestand van de huid, structuur, leeftijd van de huid, dikte, tot in de diepste lagen wordt dan blootgelegd. Zelfs na vijf dagen gebruik van de voorgeschreven producten van Beauté Pacifique toont de DermaScan resultaat. De huid herpakte zich onmiddellijk en begon een herstel zoals nooit eerder gezien bij enig welk ander huidverbeteringsmerk.

Een gezonde huid aan de basis van een mooie huid is niet onmogelijk! Beauté Pacifique belooft je een assortiment aan actieve huidverbetering producten die herstellen en de huid heropbouwen, wat resulteert in een jongere en gezondere huid.

Boek nu
Pinnen is mogelijk!