3 stappen naar een gezonde huid – Maria's Beauty

3 stappen naar een gezonde huid

Minder rimpels en lijntjes en een gehydrateerde huid dankzij HydraFacial
16 mei 2017
Beauté Pacifique, de kracht van vitamine A
24 mei 2017

Een gezonde huid


We worden dagelijks blootgesteld aan elementen zoals, stress, vervuiling, toxische stoffen en vooral schadelijk UV-licht. Ze worden vrije radicalen genoemd en zijn de voornaamste oorzaak van huidschade en -veroudering. Vrije radicalen vernietigen de chemische make-up van de huidcel en voorkomen zo een normaal verdedigingsproces waardoor onze huid stilaan aftakelt.

Het meest natuurlijke en doeltreffende defensiesysteem hiertegen zijn antioxidanten. Want ze neutraliseren de vrije radicalen, herstellen en beschermen de huid. Antioxidanten vinden we terug in vitamines zoals A en E, of in plantenextracten zoals witte thee, rozemarijn en paardekastanje-extract. Antioxidanten zijn van vitaal belang bij het streven naar een gezonde huid.

Een gezonde huid hoeft niet ingewikkeld te zijn

We hebben een technologie ontwikkeld die huidverzorging simpel houdt. Het is ons doel je huid te verjongen en te beschermen zodat je natuurlijke schoonheid altijd zichtbaar is. Na slechts één behandeling ziet je huid er super uit en voel jij je geweldig. HydraFacial MD® zal de gezondheid van jouw huid op alle niveau's herstellen en geeft je meteen voldoening en tevredenheid. We weten dat jouw tijd waardevol is. Daarom hebben we een doeltreffende behandeling ontwikkeld die slechts 30 minuten in beslag neemt, zodat je maximale resultaten krijgt in een minimum van tijd.

Wat is HydraFacial MD®?

HydraFacial MD® is een non-invasieve behandeling die werkt in verschillende stappen. Ze combineert de voordelen van een next-level hydradermabrasie, een chemische peeling, geautomatiseerde en pijnloze extracties en een speciale insluizing van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden. Dit gebeurt in één snelle verzorging met gegarandeerde resultaten en zonder wachttijd of irritatie.
1

HydraFacial™ Flash

Onmiddellijk resultaat en blijvend resultaat voor een gezonde en gereinigde huid. Ideaal voor zij die weinig tijd hebben maar toch een degelijke verzorging wensen.

Inzetbaar bij jeugd-acne of gevoelige huiden.


€ 89

45 min. behandeltijd


Boek nu
2

HydraFacial™ Instant

Onmiddellijk resultaat en blijvend resultaat voor een gezonde en gereinigde huid. Inclusief anti-aging masker als afsluiter.

Combineer het beste van twee werelden: klinische resultaten met een wellness karakter.


€ 99

45 min. behandeltijd


Boek nu
3

HydraFacial™ Renew

Geniet van dit voordeelpakket dat gericht is op de onmiddellijke en lange termijn resultaten. Jouw anti-rimpel effect vind je hier.

Een vliesmasker wordt gebruikt om de huid extra te voeden en herstellen. We gebruiken een stevigere coctail van zuren om je huid intensief te regeneren.


€ 129

50 min. behandeltijd


Boek nu
4

HydraFacial™ Power

Hou jij van een all-in verzorgingspakket waar we op alle huidproblemen kunnen werken? Kom jij niet graag voor mogelijke verrassingen te staan als het aankomt op extra behandelopties?

Dan is deze verzorging jouw nieuwe beste vriend. Dankzij botox-like producten kunnen we ook nog eens extra op die vervelende expressie lijntjes werken.


€ 149

60 min. behandeltijd


Boek nu

Behandeling boeken
Pinnen is mogelijk!