Waarom je huid hydrateren?

Waarom je huid hydrateren?

3stappen naar een gezonde huid
3 stappen naar een gezonde huid
18 mei 2017

WAAROM HYDRATEREN?

Het allergrootste voordeel van hydrateren is anti-aging. Al eeuwenlang zoeken we naar wondermiddeltjes om er jonger uit te zien: van Cleopatra die baadde in ezelbloed tot keizerin Sisi die gezichtsmaskers van rauw kalfsvlees gebruikte. Gelukkig bestaan er vandaag de dag beschaafdere middeltjes om ouderdom tegen te gaan. Een van de beste manieren is hydrateren. Wanneer de huid vocht verliest, wordt ze droog en verliest elastine, waardoor ze gaat hangen en lijntjes ontstaan. Je gelaat en lichaam insmeren met een hydraterende crème is dan ook een must voor wie er jong wilt blijven uitzien.

 

Hoe hydrateer je jouw huid?

Na een lange zoektocht naar een degelijk maar ook bewezen product, kwamen we uit op Beauté Pacifique. Deze producten vanuit Denemarken zijn in staat om de huid tot maar liefst 8 uur lang te hydrateren! 
Lijkt je dat niet veel? Dat begrijp ik gerust, maar weet wel dat er een onafhankelijk onderzoek heeft plaats gevonden een aantal jaren terug, die het gemiddelde van alle hydraterende crèmes over de hele wereld berekend heeft op slechts 20 minuten!
De producten van Beauté Pacifique zijn ontwikkeld voor gelaat en lichaam en zijn geschikt voor zowel een jonge als rijpere huid. Door een gemiddelde of zeer hoge concentratie vitamine A vermindert Beauté Pacifique huidveroudering, huidschade, striemen en littekens, pigmentvlekken, rosacea, en zelfs mimische lijnen (expressielijnen).

Boek nu je gratis huidanalyse